, , ,

De tolv mest populære Camino ruter

Dette kort viser 15 Camino ruter. Men på kortet nederst på siden kan du se de tolv mest populære ruter, samt hvor langt du skal gå for at gennemføre dem. Et ordsprog siger at din Camino starter når du forlader din hoveddør.

Der er mange afmærkede ruter rundt i Europa der alle bærer navnet “Camino de Santiago”, og som alle fører til byen Santiago de Compostela der er opkaldt efter Apostlen St. James (Pa Dansk Jakob) som ligger begravet der. Det nederste kort viser de 12 vigtigste afmærkede ruter, hvor Camino Francés [1] er den mest populære rute. Alle de andre ruter fletter sammen med Camino Francés på nær Camino Portugues [9], Camino Finisterre [10] og Camino Inglés [11].

Kort over de tolv mest populære Camino de Santiago ruter. Klik på kortet for at se det i fuld størrelse, eller download kortet ved at klikke på download knappen under artiklen.

Hvilke Caminoer har du gået?

Og hvilke ruter planlægger du at gå?

Skriv gerne en kommentar. 🙂

Download “De 12 mest populære camino ruter” caminoruter.png – Downloadet 350 gange – 1 MB

Kommentarer

Svar
  1. Hej, min svigermor og jeg skal går fra Porto til Santiago. Vi tager afsted 25. Sep og går næste dag hvor vi har 10 hele vandre dage. Det er vores første tur og vi glæder os virkelig meget og er begyndt at købe udstyr. Vi ved vi skal lægge vægt på sko/ støvler, rygsæk og sovepose – andet vi skal være opmærksomme på? Eller gode råd bortset fra at øve inat går et par måneder før ?
    Hilsen de spændte ?????

Skriv et svar

Loading…